هنوز هم بازار ذرت مکزیکی داغ است
مواد لازم:
ذرت آب پز شده: یک فنجان
قارچ خرد شده: نصف فنجان
ژامبون خرد شده: یک قاشق سوپخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن: به میزان لازم
ذرت پخته شده و قارچهای خرد شده را در ظرف تفلون کوچکی ریخته روی حرارت کم بگذارید، کره وآبلیمو را به آنها اضافه کنید، حرارت را بیشتر کنید و مرتب هم بزنید تا قارچها نرم شود و کره به خورد ذرت برود، در آخرین لحظات ژامبون راهم اضافه کنید تا کمی گرم شود، حالا مواد را از روی حرارت برداشته سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود
البته من پشنهاد میکنم از ژامبون استفاده نکنید به خاطرعوارضش و همچنین میتونید در مرحله اخر از پنیر پیتزا استفاده کنید
با سلام.
وبلاگ جالب و پرمحتواییی دارید . تبریک میگم . خوشحال میشیم از وبسایت ما هم دیدن کنید.
ما در وبسایت خود با برنامه های نظیر اسپمر رایگان رومها ، اموزش تخصصی هک ایدی و سایت ، سورسهای کمیاب و درخواستی شما ، مقالات جالب و ... منتظر شما هستیم.
موفق باشید.